Noniin. Nyt on sitten äidiltä haettu retroja. Otin mukaan vasta pienimpiä vaatteita, 60-70-senttisiä, koska isommat menee vasta ehkä joskus ensi vuoden puolella.... :) Paljon jäi vielä myöhempää ryöstelyä varten äidin säilöihin. :)

Ensin: Potkuhousugalleria. Reunimmaiset on kokoa 60 ja keskimmäiset kokoa 70. Erityisen rakastunut olen noihin 60-senttisiin. :D Mikä parasta, kaikki on aivan priimakuntoisia ja pestyinä säilytettyjä ja hyvin pidettyjä!

Sitten mekkogalleriaa... Uskalsin nyt vähän näitäkin ryöstellä, kun kerran tyttöä on lupailtu ultrassa kahteen kertaan. :) Muut on ihan kesällä menevän kokoisia paitsi tuo valkoinen, jonka äiti arveli olevan sopiva ehkä vuoden ikäisenä. Enää noiden kanssa pitää hommata sellaset valkoset sukkahousut missä on röyhelöt pyllyssä!! Mikä hauskinta, tuo oikeanpuoleinen punainen (missä on pienet valkoiset röyhelöraidat), on äidin itse tekemä, vuonna 1971!

Sitten vielä leikkipuku vuodeltä 1977. Tämä tosin saattaa olla kesällä viel liian iso, mutta jos niin on, niin laitan syksyllä tämän pienelle, ja alle vaan valkoset sukkahousut!!

Ja retroihanuudet kruunaa peitto! Ensinnäkin kaikkien kuvien taustana ollut ruskea karva on siis ihana ruskea karvapeitto, joka on ollut itselläni vaunuissa lämmittämässä vuonna 1984-> ja nyt se pääsee taas samaan tehtävään! Ja sitten koristeeksi voin laittaa päälle tämän ihanan keltaisen virkatun peiton! :D En olis pari vuotta sitten kuvitellu että edes harkitsen moista väriä, mutta niin se on nostalgia vienyt sydämen (ja tyylitajun?)

-----

 

Jotta tästä viestistä tulisi mahdollisimman sillisalaattia, niin kerrottakoon muitakin kuulumisia. Mulla on nyt sitten virallisesti raskausajan diabetes. En ollut varsinaisen ilahtunut tästä asiasta, mut sillä nyt mennään. Sokerirasituksen arvot oli muuten kohdillaan, mutta paastoarvo oli 5,4 kun se olisi saanut olla 5,3.... No nyt käyn sitten antamassa paastoarvoa kerran viikossa. Viimeksi tiistaina kävin, ja arvo oli 5,2 eli vähän parempi.
Neuvolassa kuunneltiin sydänääniä, 140 jumpsutti pienen sydän ja sf-mitta oli 24cm (joka on about keskikäyrällä, oli laskenu yläkäyrän tuntumista sinne). Ja muut arvot kaikki kohdillaan.

Vaihdettiin myös autoa viime viikolla, vaikka niin alkuraskaudesta uhosin, että kyllä me selvitään meidän tilaihmeellä (Toyota Aygo). No, jos auton tavaratilan mitta takapenkistä takalasiin on 30cm, ja se on rekisteröitykin vaan neljälle niin ei sillä kauheesti juhlita vaunuja kuskatessa.... Nyt on meillä sitten isompi auto, Toyota Avensis, vm.-03. Ajettu autolla on vain 35tkm, joten ihan uutta vastasi, paitsi hinnan puolesta tietysti. ;) Ainoo, että se pitää tässä viel kevään aikana katsastaa, mutta mikäs siinä kunnossa olevaa autoa katsastaessa (varsinkin kun liikkeellä on viel pari kk vastuu jos siinä ei ookaan kaikki kunnossa).

Että sellaista. Pitäisi ehkä kirjoittaa tätä blogia useammin niin ei tarvitsis kirjoittaa vuoden kuulumisia kerralla.

Laala ja Punkero rv28+2
(enää 11+5 viikkoa laskettuun aikaan, ja 6+2 äitiysloman alkuun)