Tänään oli ensimmäinen neuvola. Nyt olen siis virallisesti matkalla äidiksi. Sainhan ÄITIYSkortin. :) Puoltoista tuntia kyselivät kaikenlaista, mm tupakoinnista, "en ole koko ikänäni edes maistanut tupakkaa", ja alkoholin käytöstä "ei, en ole raskauden aikana juonut tippaakaan, enkä aio juodakaan"...
Sitten punnittiin ja otettiin verenpaine (116/83) ja pissanäyte (puhdas) ja varattiin seuraava neuvola-aika (21.10) ja kaupungin tarjoama niskaturvotusultra (10.10).

Mutta nyt seuraava "virstanpylväs" olisi se alkuraskauden ultra ensi tiistaina. En tiedä miten jaksan odottaa sinne asti! (saatika huhtikuulle... hehee)

Ollut tosi helppo alku. Parina päivänä on ollu sellasta pahoinvoivaa oloa, mut muuten olo tosi hyvä. Masua vähän nippaa ja nännejä välillä aristaa. Ainoa mikä muistuttaa joka päivä raskaudesta on tämä uskomaton väsymys ja hengästyminen jokaisissa portaissa. :P Hyvä olo ja hyvä mieli. Tällä hetkellä riittää uskoa siihen, että saamme lapsemme syliin asti. Se on mukava tunne. Edelleen uskon vain kaikkea hyvää, niin kauan kun ei ole syytä uskoa muuta. :)

Saara ja Punkero 6+3 (neuvolan papereiden mukaan 7+0)