Vihdoinkin ollaan saatu taas ajateltua meidän Punkeroa noin ihan "käytännön tasolla"... Nyt ollaan taas vähän valmiimpia pienen kotiintuloa ajatellen. :)

Eilen olin (mielestäni) hyvin ansaitulla hupimatkalla Helsingissä. Äitini ja tätini kanssa mentiin katsomaan siskon pikkuista poikaa, ikää nyt n.6viikkoa... Ihan luvattoman söpö oli siskon pikkuinen! Ihanasti nukahti kahdesti mun olkapäätä vasten, vaikka olkapäällä häntä pitelivätkin vähän liian pelokkaan epävarmat kädet...

Ja niinkuin oltiin jo etukäteen suunniteltu, mentiin sitten Helsingissä koko porukalla Polarn o. Pyretiin... Sieltä Punkero sai mammaltaan ihanuuksia koko kassillisen, ongelmia tuotti lähinnä valinnan vaikeus, kaikki pienet vaatteet tuossa liikkeessä olis ollu tosi ihania! No, mukaan tarttui siis farkut (nyt kelpaa kesällä liikkua cityssä), body, sukat (farkkujen kanssa yhteensopivat ;) ) ja peitto.

Nyt on noista sukat ja body parhaillaan pesukoneessa, noita tummia en viitsinyt laittaa samaan koneelliseen... Menkööt sitten muiden tummien juttujen kanssa samassa, niin ei valkoiset värjäydy. 

Samalla reissulla käytiin myös illalla Kansallisoopperan versiota Iloisesta leskestä katsomassa! :D Oli hieno esitys! Oli kyllä vähän raskas reissu toisaalta, kotimatkalla nukuin lähes koko matkan, mitä nyt välillä aina heräsin kysymään tädiltäni, että onhan hän vielä hereillä (alitajunnassa soi että kuski ei saa nukahtaa)... Puolen yön jälkeen oltiin kotona, ja pedissä sitten yhden jälkeen, kun olin tuliaiset esitelly miehellle... Ja ihanasti aamuherätys oli seitsemältä tänään, joten se niistä yöunista. Ensi yönä sitten...

Tänään sitten käytiin miehen kanssa Ikeassa, olin netistä aiemmin katsonu säilytyssysteemiä Punkeron vaatteille, meillä kun ei ole tuota säilytystilaa yhtään, ja mitään isoja kaappeja ei voi hankkia... Löytyi sitten ihan meille sopiva ratkaisu, halpa, mutta kivan näköinen, jota on helppo myös sitten siirtää paikasta/huoneesta toiseen jos keksii jostain parempaa tilaa sille... (tällä hetkellä se on eteisessä odottamassa että raivaan makuuhuoneeseen sille paikan...)

Trofast punaisilla laatikoilla siis. :D Itse olin etukäteen vähän ajatellut valkoisia laatikoita, mutta mies sanoi, että valkoinen on tylsän näköistä, otetaan punaiset antamaan kontrastia! No, mullehan se sopii, makuuhuoneessa (mihin tuo siis tulee sijoittumaan) onkin kaikki tähän asti lähinnä pähkinänväristä tai valkoista, joten punainen sopii piristämään, samaan tyyliin voisin nyt ehkä harkita verhojen ompelua, jos löytäis jostain jotain kivaa valko-punakuvioista kangasta! :D Muutenki pitäis ehkä vaihtaa pitsiverhot sellaisíin verhoihin, millä saa huoneen oikeesti pimeäksi, kun kesäkin tulee...

Mun mielestä laatikot on helpompia vaatteiden säilytykseen, kuin hyllyt, joten olen ainakin toistaiseksi tosi tyytyväinen tohon. Ainoa mitä mietin, niin saatan jossain vaiheessa hankkia viel yhden noista laatikoista tilalle kaksi sellasta matalampaa laatikkoa (tuli vasta jälkeenpäin mieleen), mihin vois sitten laittaa esim sukkia ja muita pikkujuttuja erikseen. No mutta, mun mielestä toi on pirteän näköinen, ja suunnittelinki että jos Punkerolla joskus on oma huone (ja oikeesti kaappitilaa), niin tuosta saa esim leluhyllyn (tai mikä laatikostosysteemi tuo nyt nimeltään olis)! :) Niin ja siis miehen isovanhemmat päättivät sitten että he maksavat tuon säilytyssysteemin (kun kuulivat mitä oltiin ostettu), että se on sitten lahja heiltä! He kun on niin vanhoja ihmisiä, etteivät pääse samalla tavalla shoppailemaan, mutta kovasti haluaisivat osallistua meidän pikkuisen tulon valmisteluihin.

Tarttui sieltä Ikeasta muutakin pikkusälää mukaan, kuten pirteitä puklurättejä (virallisesti kulkevat nimellä pesulappu...).

Näiden lisäksi tuli ostettua se ihana punakuvioinen fleecepeitto ja sellainen valkoinen hoitoalusta mukaan ja sitten sellanen tauluhylly... kun ostettiin aiemmin jo (Art Movie Housesta) sellainen Disneyn Mikki-taulu Punkeroa varten..

Nyt on tosiaan kaikki tähänastiset ostokset (paitsi ne Po.Pyn farkut ja peitto, kun ovat tummia) pesty, ja voin ruveta suunnittelemaan, miten sijoittelen ne Punkeron hyllyyn! :)

Tulee jotenki helpottava olo joka kerta kun saa tätä meidän kotia edes jollain tavalla valmiimmaksi Punkeroa ajatellen!

 

Saara ja Punkero rv33+4