Ohoh, olipa kiva huomata, että joku lukeekin tätä blogia. :) Yleensä (aiemmilla) blogeillani on ollut keskimäärin kaksi lukijaa (minä ja siskoni..) mutta nyt kaiketi kirjoitusten taso on kohentunut ja aihepiirikin kiinostanee useampia! No mutta kiitos kommenteista! On aina paljon miellyttävämpi kirjoittaa kun joku oikeasti kommentoikin. Koitan itse myös parantaa tapojani tässä. Tarkistan kuitenkin päivittäin 19 eri blogia (en vain ole jaksanut tehdä kaikkiin nappia tuohon sivupalkkiin) ja kirjoitan kommenttia yleensä maksimissaan yhteen niistä (ja se yksi vaihtelee).

No mutta. Asiaan.
Kp16 menossa. Viimeviikkoisen ultran tulos oli hienoinen pettymys, mutta se voi vielä muuttua iloksi. Perjantaina (kp11) follikkelin koko oli 10,8mm, joka ei vastannut ihan odotuksia. Gynekologi sanoi, että otetaan uusintaultra torstaina (tulee olemaan siis kp17), häntäkin kuulemma kiinnosti nähdä, onko folli jatkanut kasvuaan vai kutistunut pois... Sanoi että voi olla että kasvu on vain vähän hidasta, mutta voi myös olla, että se ei tuosta enää kasvakaan, jolloin huomisen ultran jälkeen voikin olla että alan samantien syömään taas teroluteja. Tätä en toivo. Kuitenkin kasvuvauhdin mukaan mahdollinen ovis olisi vielä edessä (jos on edes tulossa).
Piti laittaa ultrakuvaa follikkelista, mutta nyt mieskulta onkin siivonnut sen johonkin, joten en laita. Gyne oli hauska ja sanoi, että "jos tästä kierrosta nyt tärppää, niin voit sitten säilyttää tämän ultrakuvan ja sanoa lapselle että sitä onkin seurattu jo vähän varhaisemmista vaiheista kun muita lapsia". Muutenkin on kyllä sellainen tuo gyne (miespuolinen) että aina naurattaa kun siellä käy. Ihan hyvä että joku osaa tehdä hermostuttavasta tilanteesta hauskan ja rennon. :)

Mun follikkelille saa pitää peukkuja. x)