Noin kaksi viikkoa on aikaa varhaisultrasta, ja kovasti odottelen seuraavaa (niskaturvotusultraa) mikä on 10.10. eli aivan liian pitkän ajan kuluttua.

Tällä välillä olen ehtinyt kärsimään vaihtelevasta pahoinvoinnista. Yhden aamupalan tosin vasta oksentaneena. Mutta kun joka aamu on sellainen olo, että ei uskalla mennä vessasta pitkän matkan päähän, niin on sekin ihan riittävän ikävä olotila minun makuuni. Mietinkin jo, että joku aamu kun herään täydelliseen hyvään oloon, niin en varmaan usko oloani enää todeksi. Tuntuu että olen ehkä jo hiljaksiin unohtamassa, millaista on olla ilman että jokainen haju tekee huonon olon.

Toisaalta niinä aamuina, kun paha olo onkin vain pienen pieni ällötys, niin voi sitä neuroottisuuden määrää! Heti on mielessä onko kaikki hyvin, kun "oireet lakkasi yhtäkkiä" (Sanayhdistelmä jota EI kannata googlettaa jos on jo muutenki hermostunut). Tai kun se maha ei vielä tunnu missään (paitsi silloin kun on esim vessahätä niin johan tuntee missä on painetta). Aivan hirveetä neuroottisuutta siis ilmassa! Siskoni sanoi tästä tosin, että "tervetuloa äitiyteen". Tarkoitti ilmeisesti sitä, että niinhän se on sitten jatkuvaa huolta lapsesta seuraavat 20 vuotta ja sittenkin kun lapsi on jo muuttanut pois kotoa, niin se huoli jatkuu...

Jotain hankintoja olemme silti uskaltaneet jo miettiä. Varasimme nimittäin vaunut! Meidän automme kun on Toyota Aygo, joka edustaa pienintä henkilöautoluokkaa (tavaratilan kooksi ilmoitettu about 130 litraa) niin suurin osa vaunuista karsiutui siinä, että runkoa ei saa tavaratilaan. Totesimme nimittäin, että emme halua autoamme vaihtaa jos vain sopivat vaunut löytyy. Löysimme sitten Brio Singit, joiden runko mahtuu meidän tavaratilaan, ja jotka itse asiassa on yksiä kivoimman näköisiä vaunuja mielestäni, joten kävimme viikonloppuna miehen kanssa vaunuliikkeessä testaamassa runkoa autoon, ja liikkeestä lähtiessämme meille oli sitten jo varattu ruskeat Brio Singit! Mikä parasta, ne olivat vielä alennuksessa n.30% joten hinnaksi jäi 400€. Nyt on sitten yksi mietintä vähemmän! Toivotaan vain, että kaikki menee edelleen hyvin ja pieni kultamme pääsee sitten vaunuistaan keväällä nauttimaan!

Saara ja Punkero rv9+6 (huomenna "kymppikerhoon")