Sainpa jotain kirjoitettavaa pitkästä aikaa tähän blogiin. En tosin ole varma, olisinko juuri tätä kirjoitettavaa halunnut... Eli kävin tässä gynellä, kun ei ole minkäänlaisia viitteitä ollu kuukautisista, mutta myöskään ei oo tullu kuin maksimissaan yks viiva raskaustesteihin (per testi tietysti).

No, mulla on nyt sit ilmeisesti PCO. En välttämättä olis halunnu tietää tätä. Lääkäri ultras ja sanoi, että ei oo pienintäkään viitettä siitä että olis lähiaikoina alkamassakaan minkäänlaista hormonitoimintaa. Limakalvojen paksuus oli n.2mm. Molemmissa munasarjoissa oli kyllä niitä munarakkuloita, mutta niiden koko oli jotain parisen milliä per kappale, ja niitä oli paljon kuin helminauhana. Erityisesti se "asetelma", missä ne munarakkulat oli, vaikutti siltä että PCO on. Että näin.

Määräsi se sitten Terolutia ja Clomifenia. Käski keskustella miehen kanssa, halutaanko heti aloittaa vai milloin.

Juteltiin sitten miehen kanssa, ja todettiin, että aloitetaan kesämmällä. Ehkä niin että jatkettaisiin yritystä vaikka heinä-elokuun vaihteesta eteenpäin. Se gyne kun on kesälomalla heinäkuun, ja siis clomejahan ei voi aloittaa ilman, että tietää pääsevänsä sitten oikeana kiertopäivänä ultrattavaksi... Joten katsellaan nyt.

Aika hassua saada vaikeasti raskautuvan  leima otsaansa ennen kuin on yhtäkään yrityskiertoa edes kunnolla takana (kun tää yks ainoa jatkuu ja jatkuu vaan, jo yli 3kk)...