Noniin, eihän sen kierron pituudeksi tullutkaan kuin 158 päivää.
Itse asiassa tässä kävikin niin, että kun kuulin, että gynekologini (no ei minun, mutta yths:n jossa käyn) palaa lomaltaan jo ensi viikon maanantaina, aloin laskemaan että jos aloitan terolutit 7.päivä niin saan jo kierron sopivaan aikaan alkamaan... No, aloitinkin, mutta kahdeksan napin jälkeen alkoi sitten kuukautiset (ei olisi oikeesti viel pitäny silloin, mut hyvä tietysti että alkoivat) ja lopetin terot. Nyt kp3 ja aloitin syömään Clomhexal-nappeja (vastaava kuin Clomifen, mutta saksalaista... Ihan normaalista apteekista kyllä ostettua, mutta oli Clomifenissä toimitusvaikeuksia välillä), ja nyt sainkin jo varattua ensi viikon loppupuolelle seurantaultra-ajan, se olis 11. kiertopäivänä edessä. :)

Nyt ei muuta kuin taikapölyä tuonne alavatsalle (tai muuta maagista hyvää onnea...) niin että pian pääsisin kirjoittamaan odotusblogia. :D

 

ps. Jotta en aivan ajattelisi ainoastaan vauva-asioita neuroottisena, niin kerrottakoon vielä, että pääsin ammattikorkeakouluun musiikkipedagogilinjalle! :) Musta tulee soitonopettaja!