973575.jpg
Sain maanantaina kiinnostavan puhelun. "Kristiina täällä Musiikkiakatemialta, ootko tulossa harjoituksiin, kun sua ei näy täällä ja kaikki muut on jo  paikalla?" Olin hetken hämilläni ja tunnustin etten todellakaan tiennyt mistä oli puhe, voisiko hän selventää. Ilmeni sitten, että minulle oli lähetetty sähköpostina tiedote, että soitan musiikkiakatemian ja Åbo Svenska teaterin yhteisproduktiossa, operetissa nimeltään Zwei Herzen im Dreivierteltakt. Ainoa pikku juttu, että en ollut saanut mitään sähköpostia. Sekin sitten selittyi kun pyysin Kristiinaa tavaamaan kirjain kerrallaan sähköpostiosoitteen, jota hän luuli omakseni. Oli korvautunut "r" "n":llä.

Nyt olen sitten ollut kaksissa harjoituksissa, tänään on kolmannet. Operettiprojekti eroaa "normaaleista" orkesterijutuista sillä tavalla, että tuolla on hauskaa. :) Kappaleet ovat hulvattomia, helpompia kuin normaalit orkesteriteokset ja mikä parasta kapellimestarikin on rennompi.

Tarkoituksemme siis on, että 31.10. on ennakkonäytös, jonka jälkeen meillä on 1.11. Ensi-ilta, ja näiden jälkeen kuusi muuta näytöstä. Koska tämä määrä olisi aika valtava määrä opiskelijalle opiskelun ohessa suoritettavaksi, soittajissa on kaksoismiehitys, eli näin ollen itse soitan ennakkonäytöksessä ja kolmessa muussa esityksessä.

Linkkejä:
Turun Sanomien juttu aiheesta
CANewsin juttu aiheesta
Åbo Svenska Teaterin sivuilla mainos

Ps. Järkytyin, kun katsoin noita ÅST:n sivuja aiheesta, huomasin, että liput "meidän" esityksiin maksaa 28€/kappale.